Els nostres licors

Les Aromes del Queralt


Ampolla de les Aromes del Queralt 34% vol 70cl

Les Aromes del Queralt, licor per excel·lència de la ciutat de Berga, ha estat el licor insigne de les destil·leries Vila des del 1917.

Les Aromes del Queralt, s’obtenen mitjançant la destil·lació tradicional de plantes aromàtiques que es troben a la muntanya de Queralt. No conté essències ni conservants de cap mena.

La Barreja de la Patum de Berga


Ampolles de 100cl i 35cl de Barreja de la Patum

Amb el pas dels anys, la Barreja, dolça unió de moscatell i anís, s’ha acabat convertint en la beguda per excel·lència de la Patum de Berga. 

Mitjançant botelles de 100 cl, 70 cl i 35 cl, s’ofereix un producte de qualitat al consumidor garantint-ne totes les mesures legals i sanitàries. 

La Ratafia del Queralt

Ampolla de Ratafia del Queralt RESERVA 28% vol 70cl

La Ratafia del Queralt conserva la mateixa formula centenària vinculada estretament a la destil·lació del licor per excel·lència de les destil·leries, les Aromes del Queralt. Actualment nomes s’elabora una ratafia reserva amb mes d’un any de maceració i amb filtració per decantació.

Altres Licors 100% naturals

llimoncello 100% natural 27% vol 70 cl

Altrament Destil.leries Vila s’ha especialitzat en la elaboració artesanal de destil.lats i macerats de temporada. Fent-ne produccions molt limitades en el temps i de gran qualitat.


LICORS PER OBRADORS

Destil.leries Vila, també elabora licors per a pastisseries i restauració, com poden ser els anisats, els brandys, el licor d’ou, licors de taronja… així com mentes, aiguardents i altres licors d’herbes.